HANDELSBETINGELSER HOS BLUSHING

Generelle oplysninger

Blushing
Byskovvej 28
4100 Ringsted
CVR-nr: 35341374
Telefon: +45 60 56 20 01
E-mail: info@blushing.dk

Du vil her på siden kunne læse handelsbetingelser gældendende for Blushing. Nedenstående betingelser er delt op i tre sektioner.

 

Betaling

Blushing.dk modtager online betalinger med; Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay Online. Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle beløb på hjemmesiden er inkl. moms.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:

Denmark – Kroner (DKK)

Blushing.dk benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder, at din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Blushing.dk’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

Handelsbetingelser for udlejningsprodukter

 

Lejeperiode

Lejeperiode har varighed på minimum 4 dage og maksimalt 14 dage, og lejeren kan via kalenderen på det enkelte leje produkt se, om produktet kan lejes i den ønskede periode.

Såfremt lejeren glemmer at returnere varen, vil der blive opkrævet et gebyr på 300 kr. pr. overskredet dag, da det ellers vil gå ud over den næste lejer. Det er derfor meget vigtigt, at varen bliver returneret på den eksakte dato.

Skulle du som lejer støde ind i forhindringer i at levere det lejede produkt tilbage inden lejeperiodens udløb, skal Blushing informeres herom på mail inden 24 timer fra deadline. En forklarende mail sendes til info@blushing.dk.

 

Priser og moms

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. moms og afgifter.

 

Betaling

Der kan betales med følgende korttyper: Visa-dankort, Visa, Mastercard og mobilepay.

 

Forsendelse

Lejeperioden kan kun lægges minimum 7 dage før ønsket levering. Ved bestillinger inden kl. 12 sendes pakken samme dag, såfremt lejeperioden er 7 dage efter ordren er lagt. Bestilling af lejeperioder længere ud i fremtiden sendes således, den er leveret på lejeperiodens startdato.

Alle udlejningsprodukter vil blive sendt med GLS, og prisen for levering og returnering er inkluderet i udlejningsprisen. Der vil i pakken være inkluderet en fragtlabel og returneringspose, så pakken er nem at levere tilbage for lejeren.

Varen er angivet i de konkrete størrelser, og angivet med mål. Skulle varen mod forventning ikke passe, er det desværre ikke muligt at få refunderet lejeprisen. Det vil være muligt, efter aftale, at komme og prøve på adressen i Ringsted. Henvendelse herom skal ske på info@blushing.dk.

Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).

 

Fortrydelse

Du har som lejer mulighed for at annullere dit køb inden for 24 timer efter ordren er gennemført, hvis du skulle fortryde lejen. Fortryder du lejen efter de 24 timer, vil det ikke være muligt at få refunderet beløbet.

 

Varens stand når du modtager

Skulle varen mod forventning ikke leve op til det beskrevet, eller er der synlige fejl eller mangler, bedes du henvende dig til info@blushing.dk,  så finder vi selvfølgelig en løsning.

 

Varens stand når du returnerer

Varen leveres tilbage til Blushing i samme stand, som du modtog den. Produktet skal hverken vaskes eller gøres noget ved inden den leveres tilbage. Blushing står for rensning af tøjet inden næste udlejning. På denne måde sikres kvaliteten af tøjet bedst.

 

Ødelæggelse

Du kan med ro i maven sagtens leje varen uden at skulle være bange for, at der kommer pletter på. Hvis uheldet skulle være ude, og der uheldigvis skulle komme en plet på varen, vil Blushing gå ind og dække omkostningerne for en rens. Det forventes herom at alle varer behandles med respekt, som hvis det var dit eget.

Hvis uheldet skulle være ude, og der uheldigvis skulle komme et lille hul i varen, vil Blushing gå ind og dække omkostningerne for reparationen ved en skrædder. Hvis der kommer et brændemærke i varen eller andre decideret ødelæggelser, vil lejeren blive opkrævet 50% af varens nypris. Blushing er kun interesseret i at finde en fælles løsning mellem os og lejeren, og det er derfor vigtigt, at der informeres om eventuelle skader eller pletter. Det forventes herom at alle varer behandles med respekt, som hvis det var dit eget.

 

Returnering

Efter udlejningsperioden skal varen være returneret til Blushing indenfor 2 dage.

Ved leje af produkter er omkostninger for returnering inkluderet i lejeprisen. Derfor vil du i pakken sammen med varen modtaget en returneringspose samt en label, og du skal derfor blot lægge varen ned i, og indlevere pakken til din nærmeste GLS-pakkeshop. Det er vigtigt at kvitteringen på at varen er sendt gemmes i op til en uge.

Det er dit bevis på, at varen er sendt rettidigt retur.

Du er velkommen til at leverer det lejede produkt tilbage inden lejeperiodens udløb (14 dages lejeperiode), dette vil dog ikke have påvirkning på lejeprisen.

 

Varen sendes retur til

Blushing
Byskovvej 28
4100 Ringsted

Returpose samt label medfølger med alle bestillinger.

 

Tilbagebetaling og annullering

Ønsker du at annullerer din ordre skal dette ske inden for 24 timer at ordren er gennemført, og i så fald får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Ved annullering af ordre efter de 24 timer, vil det ikke være muligt at få refunderet beløbet. I stedet vil du modtage et tilgodebevis.

Annullering af ordren sendes til info@blushing.dk.

 

Handelsbetingelser for secondhand produkter

Priser

Alle varer er brugte varer. Alle priser er i danske kroner og inklusive moms, men eksklusive leveringsomkostninger. Brugte varer indgår i fortjenstmargenordningen – brugte genstande – og køber har derfor ikke fradrag for momsen.

 

Levering

BLUSHING SECONDHAND tilstræber at afsende ordrer indgået inden kl. 14 samme dag, ordrer herefter sendes næstfølgende hverdag.

Vi sender til hele Danmark. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Dine varer sendes med Post Nord eller GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice for valgte postfirma.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestilling.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet eller slitage. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. BLUSHING SECONDHAND vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

BLUSHING
Byskovvej 28
4100 Ringsted

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav eller sendt til pakkeshop.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret.

Perioden regnes fra den dag:

– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af vare,r der består af flere partier/dele.
– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet, og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@blushing.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte returseddel og sende varen til:

BLUSHING
Byskovvej 28, 4100 Ringsted

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Varer, hvor plomberingen er brudt.
– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores fortrydelsesformular.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller sendt til pakkeshop.

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes din betaling. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Afhentning på vores adresse

Det muligt at reservere og prøve en vare ved at skrive en mail til os på info@blushing.dk, for derefter at afhente varen på adressen. Hvis varen hentes på adressen, gælder samme vilkår, som når du handler fysisk i en butik. Derved frafalder returretten.

 

Handelsbetingelser for generelle produkter

Levering

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Leverings område: Vi leverer kun varer indenfor Danmark.

Blushing.dk afsender varer med følgende: GLS – Pakkeshop, GLS – PostNord – Pakkeshop PostNord.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Du vil altid modtage et track and trace nr., så du kan følge din pakke fra vores lager og hjem til dig.

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

  1. dags perioden starter den dag, hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv. Vi afhenter ikke returvarer sendt til pakkeshop!

Ønske om fortrydelse skal meddeles til os senest 14 efter leveringen, og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail til info@blushing.dk, hvortil standardfortrydelsesformularen bedes være udfyldt og sendt med (jf. formularen nederst i handelsbetingelserne).

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder, at du må prøve varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Blushing.dk at vurdere varens stand.

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Blushing.dk i rimelig tid efter varens modtagelse.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Blushing.dk dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

 

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Blushing.dk

Byskovvej 28 Benløse

4100 Ringsted

TLF: tel:+45 60562001

Reklamationer modtages ikke, hvis disse er sendt på efterkrav.

 

Kunde & privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger, og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Blushing.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

 

. Navn

. Adresse

. Telefonnummer

. E-mail adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Blushing.dk og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Blushing.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Blushing.dk er: Rikke Renner Hvidtfeldt

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Blushing.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@blushing.dk.

 

Cookies

På https://blushing.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på https://www.thagaard.org/cookiehandtering/.

 

Log-statistik

Vi bruger en log-statistik på https://blushing.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere Blushing.dk’s hjemmeside.

 

Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:

https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

 

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@blushing.dk

 

Har du spørgsmål til vores handelsbetingelser så kontakt os på info@blushing.dk

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen