Erstat elastikken med farvestrålende hårspænder

Hvorfor ikke sætte håret op med noget lidt mere spændende end en sort elastik? Hos Blushing har vi sammensat et stort sortiment af farverige hårspænder fra blandt andet Sui Ava. Det fine ved hårklemmer er, at det kan bruges i alle typer hår – langt, kort, tykt og tyndt. Og de kan bæres af både unge piger og af voksne kvinder. De mange forskellige styles af spænder gør også, at du med garanti kan finde et spænde, der passer til din stil.

Hårspænder med mønster og perler

Hårspænder er en billig og nem måde at pifte dagens outfit op. Samtidig har den også en praktisk funktion, nemlig at holde styr på håret. De mange spænder fås i alverdens farver, mønstrer og med perler og sten. Flere af klemmerne fra Sui Ava har et bolsje-lignende udtryk i farverne, som gør dem feminine og sommerlige. De er perfekte til brug sammen med en fin sommerkjole. Du kan også bruge et hårspænde til at pifte og personliggøre et helt simpelt outfit, som en T-shirt og et par jeans. Flere af klemmerne er fremstillet i et miljøvenligt plastik, hvor der er påsat flotte rinsten og perler.

Sådan styler du nemt dit hår med en hårklemme

En af de klassiske måder at opsætte håret med en klemme, er at samle alt håret i en hestehale med hænderne, og så sno håret, så det er samlet i en lang pølse. Nu kan du folde snoningen et par gange, og så sætte spændet ned over foldningerne på baghovedet.

En anden måde du kan fjerne håret fra ansigtet med en hårklemme er ved at samle pandehår og det forreste hår i en hestehale bag på hovedet, som så samles med en klemme. Så du har løst-hængende hår, og det forreste hår er spændt fast bag på hovedet.

Få 10 % rabat på dit næste køb

 

Brug rabatkode velkommen10%

You have Successfully Subscribed!

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen