Strømpebukser

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Strømpebukser er ikke “bare” strømpebukser

Måske du kender til, at du skal ud ad døren, men du venter i sidste øjeblik med at tage strømpebukser på, for at undgå at de knækker og sprækker. Det kender jeg i hvert fald alt til. Derfor har jeg også bestemt, at vi kun vil have strømpebukser af god kvalitet og til en overkommelig pris. De fleste af vores strømpebukser er af mærket Hype The Detail, som nok gør sig mest bemærket med deres strømpebukser med små detaljer og mønstre. Hype The Detail ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten af deres produkter. Det er også en af grundene til, at vi her hos Blushing er helt vilde med deres strømper og strømpebukser.

Stå helt skarpt med de perfekte strømpebukser

Strømpebukser med mønster eller små detaljer, kan virkelig pifte dit outfit op. Til en helt simpel kjole kan et par mønstret strømpebukser fra Hype The Detail virkelig gøre en forskel. Generelt kan strømpebukser være den rigtige løsning til enten en kjole eller nederdel, hvor du ikke har lyst til at have bare ben til. Hype The Detail laver både sorte strømpebukser med mønster og nude strømpebukser med mønster. Nude strømpebukser kan være gode, hvis du ikke har lyst til at have bare ben, men det gerne må ligne, at du har bare ben – eksempelvis om vinteren. På den måde kan du bevare sommerlooket lidt længere og stadig holde varmen.

Væg strømpebukser med den rigtige denier

Det kan faktisk godt være som af finde rundt i en labyrint, når man forsøger at finde de helt rigtige strømpebukser til den rigtige anledning. Du har måske prøvet at købe et par strømpebukser, men så er de for tynde eller for tykke, når du får dem pakket ud derhjemme. Tykkelsen på strømpebukser bestemmes ud fra dens denier-værdi, der står på pakken.

  • Et par strømpebukser med 20 denier er tynde og gennemsigtige. Disse passer godt til sommerdage, hvor du ikke har lyst til at have barre ben, men heller ikke vil have det for varm.
  • Strømpebukser med 40 denier er lidt tykkere, men stadig gennemsigtige. Strømpebukser med 40 denier egner sig godt til fest, da de holder lidt bedre end strømpebukser med 20 denier.
  • Strømpebukser med 60 eller 100 denier er tykke og perfekte til hverdag og vintermåneder.
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen