Blazer

Red din tøjkrise med en lækker blazer

Blazeren er tøjets svar på “det hemmelige våben”, man altid kan trække frem, hvis dagens outfit helt ikke spiller. En klassisk og tidsløs blazer er næsten uundværlig. Derfor har jeg også gjort mig umage og samlet et stort udvalg af blazere, som du bør have hængende i sit klædeskab. Du kan finde din næste blazer fra populære mærker såsom Sofie Schnoor, Sisters Point og Love&Divine. Og skulle der være noget du er i tvivl om, så er du altid velkommen til at kontakte os – vi sidder altid klar til at hjælpe.

I sortimentet finder du elegante og feminine blazere, som kan bruges både som hverdags blazer, men passer også godt til en kjole og et par høje sko. Du kan også finde mere stilrene og ensfarvede blazer fra eksempelvis Love and Divine. Der er en blazer til enhver smag, og en hver anledning. Det handler om hvad du kan lide at have på, og føler dig godt tilpas i.

Stilet blazer

Er du til det klassiske og stilet look, kan du med en blazer give et hvert outfit et mere klassisk udtryk ved eksempelvis at vælge ensfarvet blazere. Giv din tøjstil lidt ekstra klasse med en vores mange forskellige blazer til damer. Oversize blazeren fra Love and Divine giver et helt klassisk og elegant look, som med garanti vil passe til din stil, og give ethvert hverdagslook lidt mere stil og klasse.

Casual blazer

En blazer kan sagtens styles i en mere afslappet og ganske uformelt look. En blazer i en frisk farve kan styles med en top og et par jeans eller løse bukser sammen med dine yndlings sneakers. Du kan også sagtens bruge blazeren sammen med en t-shirt, løs nederdel og et par cool sandaler. Blazeren er her tænkt som et business look eller som en uformelt styling.Flere af vores blazer fra Sisters Point og Sofie Schonnr kan styles afslappet og ganske uformelt.

Blazer til enhver kvindekrop

Vidste du, at oprindeligt var blazeren en herrejakke, der kun kunne findes i mandens klædeskab. I dag har kvinder i stor stil taget blazeren til sig, og inddraget den flittigt i sin garderobe. Nu har blazeren fået former efter kvindekroppen med en smal talje og større halsudskæring.

Blazere findes i mange forskellige pasformer. Er du i tvivl om hvilken pasform, der vil passe til dig, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os, så vil vi hjælpe dig med at finde den blazer, som passer bedst til dig, og som du føler dig godt tilpas i.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen