Stort udvalg af jeans til kvinder

Jeans bliver også kaldt cowboybukser. Egentligt blev jeans i tidernes morgen designet som slidstærke arbejdsbukser. Igennem mange årtier er jeans bare blevet mere og mere populære. Med jeans får kvinder muligheden for at fremhæve deres former, og da jeans er meget slidstærke, er de også ideelle til hverdagsbrug. Jeans er varmere end de fleste andre bukser til kvinder.

Hos Blushing bestræber vi os på, at du kan have forskellige modeller at vælge imellem, så der er til enhver kropsform og tøjstil. Ofte har vi mere end ét par jeans i klædeskabet. Vi vil derfor gerne give dig mulighed for at have så stort et udvalgt af farver, kvaliteter og pasformer, så du har jeans til et hvert formål.

Lækre jeans til kvinder

Skal vi ud som kvinde og købe et par nye jeans, går vi som regel efter disse fire modeller: Straight leg jeans, bootcut jeans, boyfriend jeans. Når man som kvinde køber et par jeans, er det ofte en af disse fire modeller: skinny jeans, boyfriend jeans eller skinny jeans. Der er også kommet en ny model som hedder mom jeans.

Skinny jeans

Skinny jeans har været meget populære i det generelle modebillede de senere år. De er tætsiddende og kan styles med næsten alt. Du kan bruge dem til dagligt med en strik og dine yndlings sneakers. Skinny jeans kan også sagtens bruges til fest, hvor de kan styles med stilletter, en lækker top og blazer.

Boyfriend jeans

Boyfriend jeans er til dig, der elsker et casual look. Boyfriend jeans er som oftest jeans med huller og pasformen er mere baggy bagpå. Styl dem eventuelt med et par sandaler, en t-shirt samt lækre smykker.

Bootcut jeans

Bootcut jeans til kvinder, er igen dukket op i modebilledet. Modellen har smalle ben i det meste af buksen, men ender ud i vidde forneden. Bootcut jeans giver en visuelt flot figur og giver de lange ben, vi kvin-der elsker. De er flatterende på de fleste kvinder, og er derfor et sikkert valg.

Straight leg jeans

Straight leg jeans er klassikeren, der passer alle kvinder. De har en pasform, der sidder tæt om hofter og lår, og som går lige ned fra knæ til ankel.

Jeans kvinder – køb dem online hos Blushing

Hos Blushing gør vi meget ud af at have et bredt udvalg, så der er lidt til enhver lejlighed og kropsform. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den model, som vil passe til din stil. Husk at jeans skal sidde til, når du tager dem på første gang og efter vask, da de som regel giver sig et nummer i størrelsen.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen