Strik

Strik er både hyggeligt og elegant

Strik er lækkert og hyggeligt – især når vi bevæger os ind i de mørke og kolde årstider. Der findes næsten ikke noget bedre end at hoppe i en dejlig blød og varm striktrøje, som samtidig bidrager til et elegant og eksklusivt look. Her hos Blushing har vi samlet et lille men alsidigt sortiment af striktrøjer, strikveste og strikcardigan, som holder dig smuk og varm på samme tid. Du kan blandt anden finde mærker, såsom Sisters Point, Moves og Sofie Schnoor.

Hvordan styler jeg mit outfit med strik?

At bruge strik i dine outfits, betyder på ingen måde, at du ikke kan have et moderne og trendy look. Der findes virkelig mange lækre designs i strik, som både kan holde dig varm, men også få dig til at se elegant, trendy og moderne ud. Prøv en af vores strik fra Sisters Point til et par jeans, måske med en skjorte inden under. Eller en strikcardigan fra Sofie Schnoor over en kjole med et par tykke strømpebukser inden under. Du kan også prøve en af sortimentets højhalsede strikveste fra Moves over en kjole eller med en langærmet bluse inden under. Det er faktisk kun fantasien, der sætter græns for, hvordan du kan style dit strik.

Hvordan vasker jeg mit strik?

Strik kan være svær at vedligeholde og vaske. Alt efter hvilket type materiale og garn der er tale om, er der forskellige fremgangsmåder for behandling. Det er altid en god ide at tjekke vaskemærket i nakken eller i siden af tøjet. Her får du en ide om, hvor mange grader tøjet må vaskes på, og hvordan det skal tørres.
Du skal være opmærksom på, hvordan du tørrer det, da 100 % uld ikke kan tåle at blive hængt til tørre, og har oftest bedst af at ligge og tørre – gerne på et håndklæde. Andre typer strik, som består mere af acryl og nylon end af uld, kan du godt hænge til tørre, men tørretumbler anbefales ikke.

Mit strik fnuller efter kort tid

Striktøjer, strikveste eller strikcardigan kan godt begynde at fnuller. Der sker ikke noget ved at fjerne de små nullermands-lignende klumper, som kan sætte sig hele vejen ned at striktrøjen. Her kan man bruge en uldkam, til at rede striktrøjen og befri den for diverse fnuller.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen